fbpx

Over ons

Over YPPSA

YPPSA streeft naar een betere begeleiding van de Belgische jeugdtalenten, in elke divisie.

Het team

2017-09-20-11.22.21

Rudi Diels

Rudi’s achtergrond ligt in de atletiekwereld, waar hij heel wat successen heeft geboekt (zoals goud halen op de Olympische Spelen in Peking als trainer bij de 4x100m bij de vrouwen). Met zijn kennis over atletisch vermogen, geeft hij de YPPSA-testen een unieke dimensie. Er wordt namelijk niet enkel gefocust op het analyseren van het voetbaltechnisch vermogen van de jeugdspeler, maar ook op zijn atletische potentieel en ontwikkeling. Dit geeft de YPPSA testen extra waarde door de jarenlange ervaring in de praktijk van Rudi. Rudi coördineert de gestandaardiseerde test afnames met het GRIT team.

Kristoff Corten

Prof. Dr. Kristoff Corten doceert aan de Universiteit van Hasselt en is gespecialiseerd in reconstructieve heupchirurgie. Met zijn academische achtergrond en zijn voorliefde voor sport is Kristoff het ondernemend brein achter YPPSA. Hij is samen met Rudi dit project opgestart en hij begeleidt en structureert het team.

Sander2

Sander Koklenberg

Sander is de data-analist van YPPSA. Hij zorgt voor de analyse en de omzetting van de data tot een overzichtelijk visueel geheel. Hij zorgt voor een efficiënte en begrijpbare omzetting van al deze cijfers. Op deze manier kunnen zowel de trainers, de spelers als de club een meerwaarde vinden in de dashboards van YPPSA.

Maxim Meulders

Maxim heeft een master Marketing Management aan de K.U. Leuven behaald en hij rondt momenteel zijn Postgraduaat Sportmanagement aan de VUB af. Hij zal de communicatie verzorgen, de acties leiden en er over waken dat de noden van de sportclubs ten allen tijden vervuld worden. Daarnaast zal Maxim de goede samenwerking tussen YPPSA en de clubs optimaliseren.